Λαβωμένος σε ένα ματς… έξι βαθμών

Και ενώ ο Γκατούζο προβληματίζεται για τις πολλές απουσίες που έχει ομάδα ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Πανιώνιο, ολοκληρώνεται ο διαχειριστικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ ΟΦΗ περιμένοντας τις εξελίξεις με τους Ιταλούς επιχειρηματίες.

Σε ένα γήπεδο, την Ν. Σμύρνη, όπου τον Φλεβάρη που μας πέρασε, “σφράγισε” την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου με την νίκη του με 1-2 επί του Πανιωνίο, επιστρέφει την Κυρακή ο ΟΦΗ για να πάρει ένα διπλό που θα του δώσει την βαθμολογική ώθηση για τα επόμενα ματς μέχρι και το φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Γκατούζο προβληματίζεται για τις πολλές απουσίες που έχει ομάδα ενόψει αυτού του κρίσιμου ματς… έξι βαθμών, αφού είναι κόντρα σε μία ομάδα που και αυτή είναι χαμηλά στην βαθμολογία, ενώ μετά τους Φραγκουλάκη, Δασκαλάκη και Σίσιτς παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Απόνιο.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε διπλή προπόνηση με την προετοιμασία να κορυφώνεται σήμερα. 

Στο εξώ αγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώνεται ο διαχειριστικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ ΟΦΗ περιμένοντας άπαντες τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι με τους Ιταλούς επιχειρηματίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook