Για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη

Με αρκετές απουσίες ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στη Ν. Σμύρνη τον Πανιώνιο (LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) και θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα.

Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι έχει να εντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών. Ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει για την σημερινή αναμέτρηση στους τραυματίες Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Φαζό και  Ραζάκ, ενώ εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Τριποτσέρης και Μιλιάζες .

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, ο ΟΦΗ, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί και να χαρακτηριστεί “6 βαθμών” καθώς ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Την αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι απαρτίζουν οι: Λόρια, Αγριμάκης, Μεϊτέ, Στάθης, Μονιάκης, Αρτόλα, Μακρής, Λαμπρόπουλος,  Μπανούσης, Αντελέγιε Πετρόπουλος, Τζορτζ, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Δαμιανάκης, Μπολάκης και Μερεμβιασβίλι.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Φαζός,  Ραζάκ οι τιμωρημένοι Τριποτσέρης,  Μιλιάζες και οι Γιαγκιόζης, Φερούζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook