Έφυγαν οι Ιταλοί για να… επιστρέψουν για τις οριστικές εξελίξεις

Αναχώρησαν από το Ηράκλειο οι Λορέντζο Ντελισάντι και Πιέρο Μπάφα με τα πρώτα δείγματα γραφής να είναι θετικά και στον ΟΦΗ αναμένουν την επιστροφή τους για την οριστική έκβαση της υπόθεσης.

Μετά από δύο ημέρες παρουσίας στο Ηράκλειο, οι δύο Ιταλοί αναχώρησαν από την πόλη μας με τα πρώτα αποτελέσματα να βγάζουν μια θετική αύρα. Οι Πιέρο Μπάφα και Λορέντζο Ντελισάντι – ο πρώτος περισσότερο επί των οικονομικών και νομικών υποθέσεων – πραγματοποίησαν πολύωρες συναντήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Στις συζητήσεις ήταν παρόντες, πέραν των δύο Ιταλών, ο Ανδρέας Μανουσάκης, ο Νίκος Διαλυνάς εκπροσωπώντας τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Μανώλης Βασιλάκης. Ο κύριος Μπάφα ζήτησε ενημέρωση για όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την οικονομική κατάσταση του ΟΦΗ όπως και τα αποτελέσματα όλων των τμημάτων (μάρκετινγκ, έσοδα από αγώνες) ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν τόσο το ποσοστό του Ερασιτέχνη, μιας και στην Ιταλία δεν υπάρχει ανάλογο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Πλέον, γίνεται κατανοητό ότι το πρώτο στάδιο των συζητήσεων μπορεί να κριθεί ικανοποιητικό, βάσει των πληροφοριών που επιβεβαιώνονται και από όσα δήλωσε το μεσημέρι ο Ανδρέας Μανουσάκης. Τα επόμενα στάδια θα αφορούν την εισροή των πρώτων χρημάτων καθώς και το πώς θα προχωρήσει η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook