Αποκλειστικό: Στο Ηράκλειο ο Τσίριλο για τον ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Ηράκλειο και το απόγευμα αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο αναμένεται να είναι μια από τις πρώτες μεταγραφές του ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule βρίσκεται στο Ηράκλειο από το πρωί του Σαββάτου.

Ο Ιταλός πολύπειρος αμυντικός που το προηγούμενο τετράμηνο αγωνίστηκε στην Ινδία, βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και το απόγευμα δεν αποκλείεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ. Άλλωστε, όπως αναφέραμε χθες, προτεραιότητα του Τζενάρο Γκατούζο είναι να βρεθεί λύση στο θέμα του στόπερ όπου έχει μείνει μόνο ο Τριποτσέρης και οι Φαζός, Δαμιανάκης ενώ είναι αβέβαιο το μέλλον του Αντελέγιε.

Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι το αν ο Τσιρίλο έχει ελληνική υπηκοότητα αφού ο ΟΦΗ δεν έχει δικαίωμα μεταγραφής ξένου ποδοσφαιριστή. Ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει παντρευτεί Ελληνίδα οπότε έχει το δικαίωμα να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα και να αγωνίζεται ως Έλληνας. Εφόσον αυτό έχει συμβεί, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την μεταγραφή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook