Mε νέο λουκ ο ΟΦΗ εντός αλλά και… εκτός γηπέδων

Επί τάπητος βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Κρητικής ομάδας την ίδια ώρα όπου το… θερμόμετρο της αγωνίας για τις διοικητικές εξελίξεις χτυπάει… 40αρια!

Γιορτινές μέρες αλλά γεμάτες αγωνία αυτές που διανύουμε για τον ΟΦΗ αφού ο χρόνος κυλάει και οι εξελίξεις ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί. 

Το τελευταίο διαστημα έχει τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Κρητικής ομάδας την ίδια ώρα όπου το… θερμόμετρο της αναμονής για τις διοικητικές εξελίξεις χτυπάει…40αρια!

Κάθε μέρα που περνάει, το σασπένς γίνεται ακόμα πιο έντονο αφού πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα από… Ιταλία μεριά, ώστε η ομάδα να μην βρεθεί προ αρνητικών καταστάσεων.

Την ίδια ώρα και στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, ο Μπρούνο Τσιρίλο έκανε δύο, και την Κυριακή μάλλον την τελευταία, προπονήσεις με την φανέλα του ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν, πριν καν γίνει παρόν, εκτός και αν υπάρξει ανατροπή στο θέμα της άδειας. Τσίτας και Μπαξεβάνος συμμετέχουν στις προπονήσεις και θα αποφασίσει ο Γκατούζο αν τελικά αποκτηθούν.

Απόντες από τις πρώτες προπονήσεις ήταν οι Αντελέγιε και Ραζάκ, Τζορτζ και Λόρια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook