Αποφασισμένος να το παλέψει…

Στον ΟΦΗ δεν τα παρατάνε και μετά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας καταβάλλουν προσπάθεια να επιστρέψουν οι 10 βαθμοί που του έχουν αφαιρεθεί.

Έστω και στο… νήμα ο ΟΦΗ κατάφερε και ενισχύθηκε μεταγραφικά με οκτώ παίκτες, ενώ θετικό είναι οτι ορίστηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στην Κρητική ομάδα είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι το τέλος και δεν τα παρατάνε, στοχεύοντας να επιστρέψουν οι 10 βαθμοί που του έχουν αφαιρεθεί για τις υποθέσεις των Πέσιτς και των Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ.

Την Τετάρτη αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση για τους μείον τέσσερις βαθμούς από την Σούπερ Λιγκ και την επομένη βδομάδα αυτή του Πέσιτς για τους μείον έξι.

Σε αυτήν την κατεύθυνση έγιναν και οι οκτώ μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.  Τσουκάνης, Μαρτσάκης, Μουστάκης, Θεολόγου, Κώστας Κρητικός, Κυριάκος Σαββίδης, Ασλανίδης, Γεωργόπουλος, γεμίζουν το ρόστερ ενώ και ο Γεωργίου αναμένεται να επιστρέψει στην Κρητική ομάδα. Βέβαια, αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση από τους άνεργους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 13/2 θα αποκτηθεί.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην δράση αφού την Τετάρτη θα υποδεχθεί στις 17.15 τον ΠΑΟΚ στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook