ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΦΗ, δεν πεθαίνουμε ρε!

Αυτός ο ΟΦΗ, με 15 παίκτες και τεράστιο ΠΟΛΕΜΟ διέλυσε τον ΠΑΟΚ κερδίζοντας τον μόνο με 3-1 χάνοντας ευκαιρίες για τη νίκη της χρονιάς δείχνοντας ότι δεν ΠΕΘΑΙΝΕΙ! ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ από παίκτες και κόσμο!

 

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε να προφυλάξει τον Μερεμπασβίλι βάζοντας τον Ροβίθη στην θέση του ενώ οι υπόλοιποι δέκα ήταν οι Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Τζορτζ.

 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε “μπλάζε” στο παιχνίδι και ο ΟΦΗ με στολή καμικάζι έδειξε ότι παραμένει ΜΕΓΑΛΗ ομάδα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η πρώτη προειδοποιητική βολή ήρθε με τον Κουτσιανικούλη να αστοχεί μπροστά από τον Γλύκο και στο 11′ ο Τζορτζ αφού πέρασε τον Γλύκο σε κενή εστία έκανε το 1-0 βάζοντας φωτιά στο “Γεντί Κουλέ”! Με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους με τους Φαζό, Δαμιανάκη να κάνουν φοβερή εμφάνιση και να σβήνουν τον Παπαδόπουλο. Ο ΟΦΗ είχε στα σκοινιά τον ΠΑΟΚ και στο 32′ ήρθε και το 2-0 με τον Κόστα να ανατρέπει τον Τζορτζ, ο Κομίνης του χαρίστηκε σε καθαρή κόκκινη αλλά ο Λαμπρόπουλος ευστόχησε στέλνοντας στα ουράνια τον κόσμο!

 

Ο ΟΦΗ με εκπληκτική ανασταλτική λειτουργία διέλυσε όλα τα ατού του ΠΑΟΚ που μπήκε στο ματς στο 53′ όταν ο Παπαδόπουλος πλασάρε μειώνοντας σε 2-1. Ο ΠΑΟΚ πήρε θάρρος και άσκησε ασφυκτική πίεση στον ΟΦΗ που αμυνόταν με νύχια και με δόντια για να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Τελικά, κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να κάνει το 3-1 όταν ο Κουτσιανικούλης έκλεψε την μπάλα, πλάσαρε άψογα τον Γλύκο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΟΦΗ!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook