Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς

Ένας καλός ΟΦΗ για 50 λεπτά έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στα “Πηγάδια”. Κατέθεσαν ψυχή για ένα ακόμα παιχνίδι οι παίκτες του Αναστόπουλου που θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη αν δεν είχαν “προδωθεί” από την κούραση.

Αρκετά κεφάτος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΟΦΗ που επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή της αναμέτρησης και έχασε την πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 6΄ όταν το σουτ του Λαμπρόπουλου έφυγε άουτ.

Στο 15΄ το σουτ του Παπάζογλου δεν ανησύχασε τον Λαμπρόπουλο που μπλόκαρε. Τρία λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άγγιξε το 1-0 όταν ο Κυριακίδης έπεσε στην γωνία του και απόκρουσε το πλασαριστό σουτ του Κουτσιανικούλη.

Ο ΟΦΗ είχε νέα καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν το σουτ του Μερεμπασβίλι πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κυριακίδη.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία της Ξάνθης στο παιχνίδι, στο 33΄, το σουτ του Μπαξεβανίδη πέρασε άουτ.

Ο ΟΦΗ μπήκε με την ίδια διάθεση και στην επανάληψη και στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Κυριακίδη άνοιξε το σκορ. Ο Λαμπρόπουλος έδωσε για τον Κουτσιανικούλη,ο οποίος πέρασε τον Κυριακίδη και έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ!

Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0, με τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ το καταπληκτικό σουτ του Μερεμπασβίλι!

Κόντρα στην ροή του ματς η Ξάνθη έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 52΄. Ο Κλέιτον εκτέλεσε το φάουλ, ο Σολτάνι βρέθηκε μόνος, άλλαξε η πορεία της μπάλας και η Ξάνθη ισοφαρίζει αμέσως. Η κόπωση άρχισε να κάνει την εμφάνιση της στο πόδια των παικτών του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά να μην απειλεί στο παιχνίδι.

Οι Θρακιώτες είχαν μόλις ακόμα μία καλή στιγμή στο παιχνίδι μέχρι τις καθυστερήσεις με τον Λόρια να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Κλέιτον. Στις καθυστερήσεις η Ξάνθη είχε δύο καλές στιγμές για να “κλέψει” το παιχνίδι όπου είχε δοκάρι με τον Βάλτερ και ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον Βασιλακάκη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook