ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια από 14 παίκτες – ήρωες, λύγισε από την κόπωση!

Οι παίκτες του ΟΦΗ αποδείχθηκαν ξανά ώρες, έριξαν στα σκοινιά τον Παναθηναϊκό, προηγήθηκαν όμως η κόπωση έπαιξε ρόλο με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-3.

Οι “πράσινοι” ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Λόρια. Μόλις στο 2΄ Μπερκ, Καρέλης και Πέτριτς συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Καρέλη, ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1.

Παρά την αρχική ψυχρολουσία, ο ΟΦΗ μετά το 10΄ισορρόπησε το παιχνίδι και ήταν αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη στο 10΄ και η κεφαλιά του Μακρή στο 18΄ δεν ανησύχησαν τον Άγγλο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού όμως ο ΟΦΗ είχε ήδη αρχίσει να κερδίζει μέτρα και να φαίνεται πως το γκολ είναι θέμα χρόνου.

Έτσι και έγινε. Στο 25΄ ο Μονιάκης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Με την κατοχή να φτάνει στο 66% υπέρ του ΟΦΗ σε εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.  Ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο 35΄ όταν ο Κουτσιανικούλης σούταρε πάνω στο Στιλ.

Στο 36΄ η κεφαλιά του Μπεργκ δεν ανησύχησε τον Λόρια, ενώ στο 38΄ ο Γεωργιανός γκολκίπερ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Χουχούμη. Στο 44΄ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι. Ο Τριανταφυλλόπουλος έσπρωξε από πίσω τον Τζορτζ ανατρέποντας τον και ο Σιδηρόπουλος έδειξε σωστά την “άσπρη βούλα”.  Ο Μερεμπασβίλι από τα 11 μέτρα δεν αστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε το παιχνίδι, ξεκίνησε και στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” έφεραν γρήγορα το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 49΄ το μακρινό σουτ από τον Πράνιτς, κατέληξε στα δίχτυα του Λόρια αφού πρώτα η μπάλα άλλαξε πορεία βρίσκοντας στο κεφάλι του Μακρή.

Η πίεση του Παναθηναϊκού ολοένα και αυξανόταν με την ώρα με τα σημάδια της κούρασης να κάνουν την εμφάνιση τους για τον ΟΦΗ που οπισθοχώρησε.

Παρά την οπισθοχώρηση πάντως ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε απαντήσει γρήγορα στο γκολ του Πράνιτς όταν ο Τζορτζ είδε το Στιλ να του στερεί το γκολ και να διώχνει σε κόρνερ με τα πόδια στο σουτ που επιχείρησε στο 52΄.

Στο 59΄ο ΟΦΗ είχε πολύ καλή στιγμή όταν το σουτ του Καρέλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λόρια. Λίγο αργότερα ο Γεωργιανός γκολκίπερ του ΟΦΗ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Πράνιτς, ενώ είπε ξανά όχι στο πλασέ του Μπεργκ στο 69΄ όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 75΄ με τον Καρέλη να δίνει το προβάδισμα και τη νικη στην ομάδα του καθώς το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook