Μονιάκης: «Αφιερωμένο στην γυναίκα και τον γιο μου»

Ο Μανώλης Μονιάκης παρέλαβε το βραβείο του Best Goal και τόνισε με νόημα ότι «θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από τον ΟΦΗ».

Ο 27χρονος αριστερός μπακ του ΟΦΗ παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του Γιώργου Στεφανουδάκη δηλώνοντας «στρατιώτης» του ΟΦΗ και υπογραμμίζοντας ότι «έχω δηλώσει ότι είμαι στρατιώτης του ΟΦΗ και ο τελευταίος που θα φύγει από εδώ μέσα θα είμαι εγώ». Όσον αφορά το που αφιερώνει αυτό το βραβείο το… χάρισε στην οικογένεια του προσθέτοντας ότι ότι «αυτό το βραβείο το αφιερώνω στην οικογένεια μου και περισσότερο στην γυναίκα μου και το παιδί μου. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου που είναι κοντά μου συνεχώς».

Σχετικά με το βραβείο, ο Μονιάκης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τονίζοντας ότι «μπορεί να το πήρα εγώ το βραβείο αλλά συγχαρητήρια αξίζουν οι 16 ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στην ομάδα και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για τον ΟΦΗ. Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και θα κάνουμε το καλύτερο σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook