Με τους γνωστούς… κομάντος στα ματς με την Ξάνθη

Με το υπάρχον αποψιλωμένο… ρόστερ θα πάει στην διπλή “μάχη” σε Κύπελλο και πρωτάθλημα με την Ακριτική ομάδα ο ΟΦΗ αφού η… φαρσοκωμωδία απεναντί του στο θέμα με τα δελτία συνεχίζεται.

Το κακόγουστο… αστείο με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων συνεχίζεται με την υπόθεση να παίρνει παράταση λίγων ακόμα ημερών και έτσι ο ΟΦΗ αναγκάζεται να αγωνιστεί με τους γνωστούς… κομάντος στην διπλή “μάχη” σε Κύπελλο και πρωτάθλημα με την Ξάνθη.

Η Κρητική ομάδα θα πάει σε ακόμα δύο ματς χωρίς τις μεταγραφές του αφού η ΕΠΟ επιμένει να ζητάει εγγράφως τους διακανονισμούς με τους τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα από το αυριανό ματς θα λείψουν σίγουρα οι τραυματίες Μονιάκης και Τζορτζ.
Εντωμεταξύ, σήμερα ο ΟΦΗ θα επιδιώξει την εξαφάνιση της τιμωρίας του «Γεντί Κουλέ» αφού έχει καταθέσει έφεση στην ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που του έχει υποβληθεί.Τα προβλήματα δεν λένε πάντως να αφήσουν την Κρητική ομάδα αφού θα πρέπει άμεσα να διευθετηθούν οικονομικές εκκρεμότητες προς τέσσερις πρώην παίκτες του (Βερόν, Μπόυρμπος, Φραγκουλάκης και Δασκαλάκης) για να μην βρεθεί προ νέας ενεργοποίησης αφαίρεσης βαθμών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook