Με όλους τους διαθέσιμους για τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη

Με τους Μερεμπασβίλι και Λόρια να έχουν τεθεί στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου όπως και οι Μονιάκης και Τζορτζ που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του έχουν μείνει για παραμονή ζωντανές.

Οι δύο Γεωργιανοί τέθηκαν στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου, συμπεριελήφθηκαν στην αποστολή όπως και οι Μονιάκης, Τζορτζ με τον τελευταίο να έχει ελπίδες για να ξεκινήσει και στην βασική ενδεκάδα.

Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και Γκιόργκι Λόρια δηλώνουν παρόντες για την μάχη με την Ξάνθη καθώς μπήκαν στην 16αδα που αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή και τους Μάιρον Τζορτζ, Μανώλη Μονιάκη που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να απουσιάσουν από τα προηγούμενα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Οι “μελανόλευκοι” θέλουν μόνο νίκη στην σημερινή αναμέτρηση για να παραμείνουν “ζωντανοί” στο κυνήγι της παραμονής αλλά και για να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο και όσοι έγιναν στην αναμέτρηση πριν λίγες μέρες στα “Πηγάδια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook