“Παλεύουμε για το ακατόρθωτο και θα τα καταφέρουμε αν επιστραφούν οι βαθμοί”

Για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα και το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη μίλησε στη NOVA o Aνδρέας Λαμπρόπουλος.

Για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα και το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη μίλησε στη NOVA o Aνδρέας Λαμπρόπουλος. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα μετά τα συνεχή παιχνίδια…

Σίγουρα είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Κάναμε την προσπάθεια μας στο παιχνίδι κυπέλλου είναι πολύ δύσκολο να συνέλθουμε και να παίξουμε αλλά το έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό και θα το κάνουμε και τώρα.

Για το πόσο εφικτό είναι ο ΟΦΗ να παραμείνει στην κατηγορία με τόσους λίγους παίκτες στο ρόστερ…

Εντάξει νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε πως αν δεν επιστραφούν οι βαθμοί δεν έχουμε καμία τύχη.Από εκεί και πέρα όπως το κάνουμε μέχρι σήμερα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και τώρα. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, ακατόρθωτο, όμως γι’αυτό το ακατόρθωτο παλεύουμε και θέλουμε να το καταφέρουμε απλά να επιστραφούν οι βαθμοί. Όσοι είμαστε και οι 12, οι 13, οι 14, είμαστε πολύ καλοί παίκτες.

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη

Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν πολλές εναλλακτικές επιλογών και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά την Κυριακή στο Ηράκλειο υπάρχει μόνο η νίκη για μας και θα καταφέρουμε να την πάρουμε. Είμαι πολύ σίγουρος για αυτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook