«Να κρίνετε την υπόθεση επί της ουσίας και όχι με τους τύπους»

Εκδικάστηκε η έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ για το -4 με τη νομική υπηρεσία να τονίζει ότι από την στιγμή που εξοφλήθηκαν οι δύο Ισπανοί, πρέπει να επιστραφούν οι βαθμοί που αφαιρέθηκαν.

Ο ΟΦΗ εκπροσωπήθηκε από τον Μανώλη Φωτάκη και τον κύριο Σταΐκο όπου η εκδίκαση της υπόθεσης ακολούθησε αυτήν της έφεσης του Παναθηναϊκού για την αφαίρεση τριών βαθμών ενώ στην ΠΑΕ δόθηκε προθεσμία μέχρι την Τρίτη προκειμένου να κατατεθούν τα σχετικά υπομνήματα.

Οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ τόνισαν στην ΕΠΟ ότι από την στιγμή που η ΠΑΕ ΟΦΗ εξόφλησε τους Χόρχε & Τζόρντι Λόπεζ, η Σούπερ Λιγκ είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει τους τέσσερις βαθμούς και να ορίσει τον αγώνα με τον Ατρόμητο. «Έχουμε εξοφλησει τους παίκτες και από την στιγμή που η Σούπερ Λιγκ υποστηρίζει ότι ισχύει το μνημόνιο και δεν μετράει το πενθήμερο που δίνεται ως διορία τότε η δικαίωση του ΟΦΗ χρειάζεται να γίνει. Εμείς ζητάμε να κρίνετε την υπόθεση επί της ουσίας και όχι με τους τύπους. Ο ΟΦΗ πλήρωσε τις οφειλές μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες και κατά συνέπεια δεν υπήρχε λόγος αφαίρεσης των βαθμών» ήταν η γραμμή υπεράσπισης του ΟΦΗ σε μια υπόθεση που αναμένεται να «τραβήξει» μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook