Mερεμπασβίλι: “Mόνο ένα θαύμα θα σώσει τον ΟΦΗ”

Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι επέστρεψε στην Εθνική Γεωργίας και αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του στους οποίους μίλησε.

Αναλυτικά όσα είπε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ

Γκιόργκι πρώτα από όλα συγχαρητήρια για την επιστροφή σου στην εθνική ομάδα…
«Ευχαριστώ πολύ, περίμενα την ευκαιρία και εύχομαι ότι θα την αξιοποιήσω».

Τι σημαίνει για εσένα που έχεις την δυνατότητα να φορέσεις την φανέλα της εθνικής ομάδας;
«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την δυνατότητα να παίξω στην εθνική ομάδα γιατί αυτό είναι ένα όνειρο που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Και φυσικά δεν μπορώ να περιγράψω την τιμή που νιώθω αγωνιζόμενος με την εθνική ομάδα».

Όσο ήταν προπονητής ο Κετσπάγια, δεν είχες κλήσεις στην εθνική ομάδα. Γιατί πιστεύεις ότι συνέβη αυτό;
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να μιλήσω για αυτήν την περίοδο επειδή κάθε προπονητής έχει τις δικές του σκέψεις για κάθε προπονητή. Ο κύριος Κετσπάγια πίστευε ότι ήμουν ένας παίκτης που δεν χρειαζόταν στην εθνική ομάδα».

Η γνώμη σου είναι ενδιαφέρουσα και για αυτό σε ρωτάμε, πως σχολιάζεις την επιλογή του Τσχάντζε, τι μπορείς να πεις για εκείνον; Ως πρώην παίκτης της Ντιναμό, ο σύλλογος είχε την καλύτερη περίοδο με εκείνον προπονητή...
«Νομίζω ότι τώρα δεν είναι σωστό να πω το οτιδήποτε. Ο Τσχάντζε έκανε αρκετά για τη Ντιναμό και οι υπηρεσίες του ήταν τεράστιες. Με εκείνον προπονητή έκανα ντεμπούτο στη Ντιναμό. Είναι ένας επαγγελματίας προπονητής, σωστός και δίκαιος. Εύχομαι ότι ο κόσμος θα δει πως ήταν η πιο σωστή επιλογή».

Ποια είναι η γνώμη σου για τα δύο παιχνίδια με Μάλτα και Γερμανία;
«Σίγουρα είναι δύο σημαντικά παιχνίδια γιατί στο φιλικό με την Μάλτα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με την Γερμανία όπου πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι πνευματικά και τακτικά. Είμαι σίγουρος ότι ότι μπορούμε να οδηγήσουμε την Γερμανία στις νίκες».

Πως είναι η κατάσταση στον ΟΦΗ μέσα από τα οικονομικά προβλήματα;
«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Για την ακρίβεια, μόνο ένα θαύμα θα σώσει τον ΟΦΗ. Έχουμε μείνει 14-15 ποδοσφαιριστές που παίζουν συνέχεια και σε όλα τα παιχνίδια. Εγώ και ο «Λόρι» είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία αφού τον Μάιο θα φύγουμε από τον ΟΦΗ».

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα πρωταθλήματα της Γεωργίας και της Ελλάδας;
«Είναι δύσκολο να απαντήσω αλλά μια μεγάλη διαφορά είναι οι αγωνιστικοί χώροι και τα γήπεδα που είναι καλύτερα».

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;
«Μέχρι τώρα δεν έχω αποφασίσει το που θα συνεχίσω την καριέρα μου αλλά ήδη υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται. Τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Ωστόσο είναι δύσκολο να πάρω μια απόφαση γιατί θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook