Συνεχίζει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ

Κοινό σημείο… πλεύσης όλων των φορέων του ΟΦΗ στην σύσκεψη που ολοκληρώθηκε είναι να συνεχίσει η ομάδα στην φετινή Σούπερ Λιγκ.

Κοινό σημείο… πλεύσης όλων των φορέων του ΟΦΗ στην σύσκεψη που ολοκληρώθηκε είναι να συνεχίσει η ομάδα στην φετινή Σούπερ Λιγκ.

ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, Σύλλογος Μετόχων και οργανωμένων συμφωνούν αυτήν την ώρα, στην σύσκεψη που έχουν στα γραφεία του Ερασιτέχνη, για να συνεχίσει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ για νομικούς και οικονομικούς λόγους.

Εντωμεταξύ, τις προσεχείς μέρες αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση με έτοιμα πλάνα για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Σημαντικό κομμάτι κομβικής σημασίας για την συνέχεια και τις και τις όποιες αποφάσεις τελικά ληφθούν, θα έχει και η έκβαση της νέας δικαστικής μάχη που θα δώσει ο ΟΦΗ την Παρασκευή όπου πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ κάνουν νέα αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λιγκ.

Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι εφόσον γίνει δεκτή η αίτηση, υπενθυμίζουμε ότι απορρίφθηκε τις δύο προηγούμενες φορές, τότε δεν αποκλείεται να εκδοθούν και τα δελτία των εννέα ποδοσφαιριστών ενώ θα επηρεάσει και όλες τις ανοικτές υποθέσεις που υπάρχουν με τις προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών προς τον σύλλογο.

Σημαντικό θέμα είναι και το τι θα γίνει με την υπόθεση του Πέσιτς καθώς ο χρόνος πιέζει μέχρι τις 13/4.

Σε συζήτηση έχει πέσει και το θέμα που αφορά στην συγχώνευση και αγορά ΑΦΜ κάποιας άλλης ομάδας και το αν είναι εφικτό να γίνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook