Νέα δικαστική “μάχη” για να μην μείνει… απροστάτευτος

Σήμερα θα εκδικαστεί ακόμη μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Σούπερ Λίγκας από πρώην προέδρους του ΟΦΗ, και στην Κρητική ομάδα ελπίζουν να μην έχουν την τύχη των άλλων δύο προσπαθειών που απορρίφθηκαν.

Μία ακόμα σημαντική μέρα του… πολέμου είναι η σημερινή αφού θα εκδικαστεί ακόμη μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Σούπερ Λίγκας από πρώην προέδρους του συλλόγου.

Προσπάθεια που δύο φορές μέχρι τώρα έχει πέσει στο.. κενό, αφού έχει απορριφθεί. Πρόκειται για μία διαδικασία μείζονος σημασία για την συνέχεια αφού αν ο ΟΦΗ δεν τα καταφέρει και σήμερα να βγει νικητής τότε θα παραμένει… ξεκρέμαστος προς τους πιστωτές του.

Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι αν κερδίσουν αυτήν την δικαστική “μάχη” τότε δεν αποκλείεται να εκδοθούν και τα δελτία των εννέα ποδοσφαιριστών ενώ θα επηρεάσει και όλες τις ανοικτές υποθέσεις που υπάρχουν με τις προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών προς τον σύλλογο.

Με αυτήν την αίτηση  η οποία θα συζητηθεί σήμερα επιδιώκουν την  έκδοση προσωρινής  διαταγής που θα υποχρεώνει τη Super League ν’ απέχει από κάθε ενέργεια μη ορισμού των παιχνιδιών της ομάδας μέχρι τη συζήτηση του αιτήματος από το δικαστήριο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook