Θέατρο του παραλόγου στην Κέρκυρα, πάρτε την ομάδα να φύγει!

Ο ΟΦΗ πήγε στην Κέρκυρα με 13 παίκτες, με την σέντρα έμεινε με… 11, στο ημίχρονο με 10 και τελείωσε το ματς με 9, ο Φαζός ήταν ωσεί παρόν λόγω τραυματισμού, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1.

Η παρωδία που λέγεται “ΟΦΗ” συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και πέρα από τα δικά του, τεράστια, προβλήματα, παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου στην πλάτη του συλλόγου που διασύρεται κάθε αγωνιστική. Και βέβαια για την κατάντια και την κατάσταση του ΟΦΗ, δεν ευθύνεται καμία Κέρκυρα και κανένας Καλογερόπουλος όμως αυτά που έγιναν στο ματς δεν έχουν προηγούμενο! Ο Καλογερόπουλος έδωσε 3 (!) πέναλτι στην Κέρκυρα, άφησε τον ΟΦΗ με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ροβίθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα μην δείχνοντας κανέναν σεβασμό στους ποδοσφαιριστές – και ΜΟΝΟ – που δίνουν την δική τους μάχη μέσα στο γήπεδο. Ο Καλογερόπουλος αφού άνοιξε τον χορό με ένα ανύπαρκτο εις βάρος του πέναλτι, τα άλλα δύο δείχνουν να είναι, αποβάλει τον Ροβίθη στο δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία λες και σφύριζε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και σαν να μην έφταναν στον ΟΦΗ όλα αυτά, μεγάλωσαν και τα δικά του προβλήματα, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα: Στο ζέσταμα αποχώρησε τραυματίας ο Δαμιανάκης και στο 43′ ο Τζορτζ. Έτσι, την θέση του Δαμιανάκη πήρε ο Μανιδάκης ενώ στο ημίχρονο μπήκε ο Φαζός παρότι τραυματίας. Ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες αφού ο Φαζός ίσα που στεκόταν στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο για το ματς; Δεν αντέχει και μεγάλης κριτικής. Η Κέρκυρα προηγήθηκε με τον Κόντο, ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι του Τζορτζ που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτο η Κέρκυρα δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ο Λόρια έπαιζε μόνος του λέγοντας “όχι” συνεχώς και τελικά πήρε τη νίκη με 4-1 με τρία γκολ από τους Κόντο, Γκόμεζ, Ανδρεόπουλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook