Προπονητής σε… απόγνωση

Ο Αναστόπουλος βλέπει μετά από κάθε ματς τα προβλήματα να αυξάνονται ενώ αναγκάζεται να κάνει αλχημείες με τις περιορισμένες επιλογές που έχει.

Κάθε ματς για τον ΟΦΗ είναι και μία διαφορετική δύσκολη εμπειρία για όλους και ειδικά για τον προπονητή της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο ΟΦΗ, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για τους νεοαποκτηθέντες, έχει μείνει με… προσωπικό ασφαλείας αλλά μετά από κάθε ματς τα προβλήματα αυξάνονται αφού άπαντες έχουν φτάσει στα όριά τους.

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας έχει έρθει σε… απόγνωση αφού έχει περιορισμένες επιλογές και έτσι αναγκάζεται να κάνει αλχημείες για να παρουσιάσει μία ενδεκάδα που θα βγάλει το εκάστοτε ματς.

Έτσι και για το ματς της Τετάρτης, αν δεν έχουμε κάποια αρνητική εξέλιξη και τελικά δεν γίνει αφού τα πάντα στον ΟΦΗ κινούνται σε μία… ισορροπία τρόμου, ο Αναστόπουλος έχει να… επιλέξει (!!!) για το βασικό σχήμα από 12 παίκτες που του έχουν απομείνει.

Ο Ροβίθης είναι τιμωρημένος, οι Φαζός, Διαμιανάκης και Τζορτζ τραυματίες, και έχουν μείνει οι εξής για τον αγώνα με τον Πανθρακικό:

Λόρια, Μπολάκης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Καλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Μαραθιανός, Αγριμάκης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Μονιάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook