Χωρίς κόσμο αλλά με… πάθος για μία ακόμα υπέρβαση

Με σύνθεση ανάγκης για μία ακόμα φορά, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανθρακικό (15.00, live Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr) στο “κεκλεισμένων των θυρών” ματς στο “Γεντί Κουλέ”.

Να νικήσει και τα προβλήματα του θα επιδιώξει ο ΟΦΗ σε ένα ακόμα ματς υποδεχόμενος σήμερα τον Πανθρακικό (15.00, live Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr) στο “κεκλεισμένων των θυρών” ματς στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο Αναστόπουλος θα κάνει και πάλι “αλχημείες” για να παρουσιάσει μία όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή ενδεκάδα αν και πάλι οι επιλογές του είναι ελάχιστες και θα παίξουν κάποιοι παίκτες εκτός της κανονικής τους θέσης. 

Οι διαθέσιμοι παίκτες για σήμερα είναι:

Λόρια, Αγριμάκης, Μπολάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Μαραθιανός, Μανιδάκης.

Στον αντίποδα, ο Ρόκα έχει σαφώς πιο πολλές επιλογές και δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες των Λαδάκη και Σερφά

Όσο για την αποστολή, είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Εμπόου, Τσουμάνης, Ρομέου, Μεχία, Τζάνης, Ηλιάδης, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Μπάλντα, Ροτζέριο, Ιγκόρ.

Ο Χρήστος Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι Φαντόπουλος (Πειραιά) και Τουμπακάρης (Αθηνών) με τέταρτο διαιτητή τον Δημήτρη Στυλιάρα του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook