Φοβερά και τρομερά πράγματα! Παραμένει η αφαίρεση, όρισαν το ματς με τον Ατρόμητο!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον ΟΦΗ καθώς η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διατηρεί την αφαίρεση 4 βαθμών ενώ όρισε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ψιλό γαζί δουλεύουν τον ΟΦΗ τα υπόγεια κέντρα αποφάσεων παίρνοντας μια απόφαση που δεν έχει καμία απολύτως νομική υπόσταση. Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τον ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά παράλληλα – και εδώ είναι το απίστευτο (!!) – έμεινε η ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών. Και βέβαια εδώ γεννόνται σημαντικά ερωτήματα όπως ένα εξ” αυτών είναι το πως η ΕΠΟ όρισε το ματς, δικαιώνοντας εν μέρει δηλαδή τον ΟΦΗ, αλλά δεν επιστρέφει τους τέσσερις βαθμούς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ  κατά της  από 2-3-2015  απόφασης  του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER  LEAGUE. Eξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Ακυρώνει την από 2-3-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER  LEAGUE κατά το κεφάλαιο αυτής με το οποίο απερρίφθη το αίτημα της εκκαλούσης περί ορισμού του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και επικυρώθηκε κατά τούτο η από 29-1-2015 (ομοίου περιεχομένου) απόφαση της  SUPER LEAGUE. Δέχεται  το αίτημα της εκκαλούσης κατά το κεφάλαιο όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και το απορρίπτει κατά τα λοιπά. Διατάσσει την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος  για 1-2-2015 και μη διενεργηθέντος  αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ–ΠΑΕ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook