Μία διαφορετική Δευτέρα από τις άλλες…

Kανονικά σήμερα θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το αγωνιστικό κομμάτι και τα αποτελέσματα ωστόσο το αναμενόμενο “Αντίο” του ΟΦΗ από την φετινή Σούπερ Λιγκ επισκίασε τα πάντα σκορπίζοντας θλίψη στον φίλαθλο κόσμο.

Ήταν το χρονικό μία προαναγγελθείσας εθελούσιας αποχώρησης ωστόσο η θλίψη για την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι διάχυτη όπως και ο προβληματισμός για την επόμενη μέρα της Κρητικής ομάδας.

Μία διαφορετική βδομάδα ξημέρωσε αφού κανονικά σήμερα, Δευτέρα, θα έπερεπε να σχολιάζουμε το ματς της αγωνιστικής, με τον ΠΑΣ Γιάννινα συγκεκριμένα, και να αναλωνόμαστε σε… αυτονόητα αγωνιστικά θέματα, όμως αλλιώς τα έφερε η μοίρα και το “Αντίο” του ΟΦΗ  επισκίασε τα πάντα.

Ο ΟΦΗ λύγισε, τον λύγισαν αν θέλετε αφού η ευθύνη δεν είναι 100% δική του, αν και έδειχνε πολύ σκληρός για να πεθάνει. Τελικά αποφασίστηκε να.. τραβηχτεί η.. πρίζα από το κρεββάτι της εντατικής που βρίσκονταν όλο το περασμένο διάστημα.

Τώρα χρειάζεται καθαρό μυαλό και σωστές αποφάσεις, και όχι εν θερμώ. Η επόμενη μέρα είναι σημαντική γιατί τα δάκρυα θα στερέψουν κάποια στιγμή και θα είναι κρίμα να… στερέψει και ο ΟΦΗ.

Τώρα αρχίζουν τα… πρέπει. Και ο ΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στην Σούπερ Λιγκ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook