Ο Κώστας Χανιωτάκης στον Athletic Radio 104,2

Με αφορμή το POLL του Gentikoule που τον ανέδειξε κορυφαίο γκολκίπερ της νεότερης ιστορίας του ΟΦΗ, o Κώστας Χανιωτάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 εκφράζοντας την συγκίνηση του για την χαρά που του έδωσε ο κόσμος. “Όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε τον ΟΦΗ στη νέα προσπάθεια” σχολίασε για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

“Είναι ιδιαίτερη χαρά και μάλιστα μετά το αποτέλεσμα, έψαχνα την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ για αυτήν την τιμή γιατί οποιαδήποτε διάκριση έρχεται από εκείνον έχει μια ιδιαίτερη σημασία. Ο κόσμος είναι η καρδιά μιας ομάδας γιατί αυτός είναι που χτυπάει και την στηρίζει συνέχεια. Για εμένα είναι μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή που μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος σε θυμάται, σε χαιρετάει στον δρόμο και έχει κρατήσει όλα όσα περάσαμε τότε” ήταν τα πρώτα του λόγια όπου δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός ότι ο κόσμος τον ανέδειξε κορυφαίο τερματοφύλακα μέσω του POLL του Gentikoule.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Χανιωτάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το πως εξηγεί την επιλογή του κόσμου προς το πρόσωπο του: “Σε πολλά πράγματα μετράει η διάρκεια. Υπήρξαν και άλλα παιδιά που βοήθησαν την ομάδα όπως ο Μύρων Σηφάκης που σήκωσε το Κύπελλο. Αλλά πιστεύω ότι παίζει ρόλο η διάρκεια και τα χρόνια μου στον ΟΦΗ. Πήρα πολλά από την ομάδα και όλα όσα έζησα δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. Όταν τα χρόνια παρουσίας στην ομάδα είναι πολλά, τότε υπάρχει άλλη σχέση ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον κόσμο. Ταυτίζεσαι μαζί του και τα συναισθήματα που νιώθεις είναι πολλά και διαφορετικά. Μην ξεχνάμε ότι πέρασαμε πολλά, καλές και κακές στιγμές”.

Για τα συναισθήματα που αισθάνεται που ο κόσμος του ΟΦΗ δεν ξεχνάει την προσφορά του: “Δεν μπορούσα ποτέ να φτάσω τόσο μακρυά. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν, γίνεται μια καινούργια αρχή και πρέπει να στηριχθεί. Δεν θα πω ότι πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, γιατί θα είμαστε. Οφείλουμε, όπως μπορεί ο καθένας, με την αγάπη του και την παρουσία του στην εξέδρα να βοηθήσει τον ΟΦΗ ώστε να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα, αν και την τελευταία φράση την βάζω σε παρένθεση γιατί και άλλη φορά βιαστήκαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Χρειάζεται υπομονή και σωστοί χειρισμοί γιατί δεύτερη φορά επανεκκίνησης δεν πρόκειται να υπάρξει. Όταν είναι ώριμα τα πράγματα, θα γίνει ότι είναι να γίνει”.

Για τη νέα προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ: “Ήμουν υπέρ της όποιας πρότασης θα έκανε καλό στην ομάδα. Από την στιγμή που δεν μπορούσαμε να στηρίξουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ, δεν γινόταν αλλιώς. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένας για να κάνει κουμάντο γιατί όπου λαλούν πολλοί κοκόροι… Τώρα βέβαια είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί υπάρχει μια παρέα ανθρώπων που έχουν αναλάβει τον ΟΦΗ για να τον βοηθήσουν όσο μπορούν”.

Για την συμμετοχή του ΟΦΗ στην Γ Εθνική: “Πιστεύω ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Για αυτόν τον λόγο, χρειάζεται η στήριξη όλων μας στο γήπεδο. Θέλει υπομονή και ο ΟΦΗ θα είναι η ομάδα που θα θέλουν όλοι να τον κερδίζουν. Το είχαμε ζήσει και στην Β Εθνική και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον δικό μας στόχο και να μην δίνουμε δικαιώματα στους άλλους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook