Προσπαθεί να συνέλθει μέσα σε… βαρύ κλίμα

Το… στραπάτσο της πρεμιέρας στο Μοσχάτο ενδεχομένως να μην περάσει «αβρόχοις ποσί» για τον ΟΦΗ και άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε σημαντικές αποφάσεις σήμερα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακόμα να συνέλθει ο ΟΦΗ από τον… “χτύπο”της πρεμιέρας στο Μοσχάτο και την ήττα με 2-0 από τον Εθνικό και γι΄αυτό σήμερα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Κρητικής ομάδας για να συζητήσει και να λάβει σημαντικές αποφάσεις.

Τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή ενδεχομένως δεν θα περάσουν «αβρόχοις ποσί» για τον ΟΦΗ και άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε σημαντικές…τομές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος ενώ δεν αποκλείεται και περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της.

Εντωμεταξύ, σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο ο 27χρονος Αργεντίνος δεξιός μπάκ χαφ Σαντιάγκο Βιγιαφάνε, που έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τον Πόποβιτς, ξεκίνησε άμεσα θεραπεία για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με την Κηφισιά. Ο Ραπτάκης έχει μία ελαφριά κάκωση στο μετατάρσιο, ωστόσο δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία η περίπτωση του. Θα είναι στην διάθεση της ομάδας και στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με το Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook