Ιστορική… ξεφτίλα για τον ΟΦΗ

Ντροπιαστική ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΟΦΗ στα Ζωνιανά από τον Ερμή για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ εθνικήςκαι κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχου ανόδου από τον Νοέμβρη!

Ντροπιαστική ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΟΦΗ στα Ζωνιανά από τον Ερμή για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ εθνικήςκαι κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχου ανόδου από τον Νοέμβρη!

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Ανδρέας Στρατήγης.

Ο ΟΦΗ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν βλεπόταν!

Στο πλευρό του ΟΦΗ βρέθηκε πολύς κόσμος από το Ηράκλειο αλλά έφυγε απογοητευμένος από τα Ζωνιανά.

Στο γήπεδο βρέθηκε και όλη η διοίκηση του ΟΦΗ.

Αξίζει να τονιστεί η ζεστή φιλοξενία του Ερμή με την διοίκησή του να βάζει τον ύμνο του ΟΦΗ να παίζει απο τα μεγάφωνα του γηπέδου πριν ξεκινήσει ο αγώνας, κίνηση που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τον κόσμο που βρέθηκε στα Ζωνιανά.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε χωρίς τον Πόποβιτς στο βασικό σχήμα.

Το ματς ξεκίνησε με ένα σουτ του Πλουσή στο 6′ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κασμερίδη. Ακολούθησε στο 15΄ σουτ του Στρατήγη που έδιωξαν οι αμυντικοί του ΟΦΗ ενώ στο 16′ σουτ του Κοιλιάρα πέρασε έξω.ΟΦΗ εμφάνισε αμυντικα προβλήματα στο ξεκίνημα.

Στο 23′ μεγάλη φάση για τον Ερμή με τον Κατσικοκέρη που απόκρουσε ο Κασμερίδης και ένα λεπτό αργότερα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με κεφαλιά του Περογαμβράκη που έφυγε έξω μετά από πάσα του Βιγιαφάνε.

Νέα φάση για τον ΟΦΗ με τον Φαμπίνιο στο 27΄που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού έδιωξε ο Ανυφαντάκης πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.

Ακόμα μία φάση για τον ΟΦΗ με τον Κώτσιο στο 38′.

Στο 44′ ήρθε το γκολ για τον Ερμή με σέντρα σουτ του Ανδρέα Στρατήγη που «κρέμασε» τον Κασμερίδη, απίστευτο γκολ δέχθηκε ο ΟΦΗ.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο ΟΦΗ μετά από μαρκάρισμα του Ανυφαντάκη στον Φαμπίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα πολύ κακό ματς. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να απειλήσει ιδιαίτερα ενώ ο Ερμής έβγαινε συνεχώς σε αντεπιθέσεις.

Στο 65′ ένα σουτ του Μπεκατώρου κατέληξε στα χέρια του Κασμερίδη. Λίγο αργότερα ο Καρακούτσης έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Πόποβιτς.

Δεν άλλάξε κάτι στο ματς, ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο δεν…βλεπόταν.

Ο ΟΦΗ στις καθυστερήσεις φωνάζει για μία ακόμα φάση με χέρι του Ανυφαντάκη μέσα στην περιοχή που δεν είδε ο Γιαννουλάκης.

Ο Χανιώτης ρέφερι Γιαννουλάκης διεύθυνε το παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες:

ΟΦΗ

Κασμερίδης, Βιγιαφάνε, Μπολάκης, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας (Φαζός), Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Κοιλιάρας (Πόποβιτς) και Σαχινίδης

ΕΡΜΗΣ  
Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Σκουτέλης, Στρατήγης, Κατσικοκέρης, Σταθόγλου και Πλουσής (35′ Μπέρκης).

To athleticradio.gr βρέθηκε στα Ζωνιανά με τον Μανώλη Σαρρή και σας μεταφέρε LIVE όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με το Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook