Τώρα πρέπει να μιλήσει το… dna του

Πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, και αρχής γενομένης από το ματς με την Τριγλία στην Ραφήνα, ο ΟΦΗ καλείται να δείξει, έστω και αργά, στο γήπεδο οτι όντως είναι το αφεντικό στον όμιλό του και να… κόψει τον βήχα των αντιπάλων του.

Την φράση “Ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ” την έχουμε ακούσει από τα χείλη δεκάδων ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων που ασχολούντια με τον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Επίσης έχουμε ακούσει οτι “Ο ΟΦΗ είναι το αφεντικό του ομίλου”, “το μεγαλύτερο όνομα”, έχει “βαριά φανέλα”, “μακάρι να γυρίσει εκεί όπου ανήκει” και άλλα πολλά.

Στα λόγια πάμε καλά. Στην πράξη είναι το θέμα. Πρέπει να τα αποδείξει στο χορτάρι όλα αυτά και γι’ αυτό θα πρέπει να μπει στα επόμενα ματς ο ΟΦΗ στο γήπεδο, είτε εντός είτε εκτός έδρας και να πάρει νίκες. Μόνο νίκες.

Πέντε αγωνιστικές έχουν μείνει για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, και αρχής γενομένης από το ματς με την Τριγλία στην Ραφήνα, ο ΟΦΗ καλείται να πάρει επιτέλους ένα μεγάλο διπλό.

Μόνο με μεγάλες νίκες θα αντιστραφεί η διαμορφωθείσα κατάσταση. Αλλιώς θα μείνουμε στα λόγια και στα ευχολόγια. Το dna του όλα αυτά τα χρόνια είναι δεδομένο οτι έχει φτιαχτεί για μεγάλες νίκες. Το θέμα είναι να έρθουν ΤΩΡΑ…

Το γήπεδο άλλωστε είναι ο καθρέφτης….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook