11 ΑΔΕΙΕΣ φανέλες!

Τα λόγια πλέον στερεύουν για τον ΟΦΗ που πήγε να δώσει τελικό και όλοι είδαν μια ομάδα που ξεφτιλίζεται συνεχώς σε κάθε γειτονιά της Αθήνας.

Πλέον δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για την εμφάνιση του ΟΦΗ που φοβήθηκε το “θεριό” που λέγεται Τριγλία Ραφήνας χάνοντας το παιχνίδι και παρουσιάζοντας μια εικόνα που ήταν επανάληψη όλων των τελευταίων παιχνιδιών. Το τελικό 2-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του Νίκου Γκουλή πραγματοποίησαν ακόμα μια ΤΡΑΓΙΚΗ εμφάνιση και δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση ότι πήγαν στην Ραφήνα για να κερδίσουν ένα παιχνίδι για το οποίο δεν υπήρχε γυρισμός πέραν του τριπόντου. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ στις αρχές του κάθε ημιχρόνου με τον Παπαδόπουλο να εκμεταλλεύεται τα τραγικά λάθη στην άμυνα του ΟΦΗ και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη από το 47′. Στην συνέχεια οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και τελικά ο ΟΦΗ το μόνο που κατάφερε να πετύχει ήταν να μειώσει με τον Τζέκο στο 65′ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ έκανε σε 93 λεπτά παιχνιδιού 3 φάσεις όλες και όλες και πλέον ο στόχος της ανόδου δείχνει να διαγράφεται από τα Χριστούγεννα του 2015!

Μια ομάδα που παρουσιάστηκε χωρίς πλάνο, σχέδιο και “πρέπει” εντός αγωνιστικού χώρου, ξεφτιλίστηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι και από εδώ και στο εξής φαίνεται ότι δεν μπορεί να σωθεί τίποτα απολύτως!

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook