Συνάντηση κορυφής στο “Βαρδινογιάννειο”

Συζήτηση που αφορά ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται «ΟΦΗ» έγινε στο ΒΑΚ και συμμετείχαν οργανωμένοι, διοικούσα και τα μέλη της Επιτροπής της Ακαδημίας. Βροντερή απουσία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες, οι οργανωμένοι έστειλαν μια επιστολή προς όλα τα μέλη του συλλόγου (Διοικούσα Επιτροπή, Επιτροπή Ακαδημιών, Ερασιτέχνη) με την οποία ζητούσαν την πραγματοποίηση μιας συνάντησης όπου θα γινόταν μια εφ όλης της ύλης κουβέντα για τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ.

Πράγματι, αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο «Βαρδινογιάννειο» όπου εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής βρέθηκε ο Γιάννης Τσακαλάκης, από την Επιτροπή της Ακαδημίας ήταν παρόντες οι Γιάννης Κουτεντάκης, Γιάννης Φασομυτάκης και Γιώργος Κουτεντάκης ωστόσο από τον Ερασιτέχνη δεν έδωσε το παρόν κανένας – γεγονός που προκάλεσε μεγάλη δυσφορία.

«Δεν παρατάμε την προσπάθεια και δεν φεύγουμε από τον ΟΦΗ»

Ο Γιάννης Τσακαλάκης υπογράμμισε ότι η ομάδα των επιχειρηματιών δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το ποδοσφαιρικό τμήμα και εφόσον δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί ο στόχος της ανόδου, τότε θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια την επόμενη σαιζόν. «Δεν ήρθαμε για να μείνουμε λίγους μήνες. Στόχος είναι να επιστρέψει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ και να τον επαναφέρουμε εκεί που αξίζει να βρίσκεται»  ήταν τα λόγια του απευθυνόμενος προς όλους.

«Ψάχνουμε να κάνουμε 4-5 πολύ καλές μεταγραφές»

Ο Γιάννης Τσακαλάκης τόνισε ότι στόχος της Διοικούσας Επιτροπής είναι να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. «Συζητάμε για να πάρουμε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Θα παλέψουμε για την άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ικανοποίηση για το έργο των ακαδημιών

Από την πλευρά τους τα μέλη της Επιτροπής που είναι υπεύθυνη για τις ακαδημίες του ΟΦΗ έκαναν μια ενημέρωση για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους ότι θα ερθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η συνάντηση έγινε μέσα σε άριστο κλίμα και αφού δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις για κάποιες… «μικροπαρεξηγήσεις» φαίνεται ότι ο ΟΦΗ προχωράει ενιαίος μέσα σε κλίμα σύμπνοιας – και αυτό δείχνει είναι το μοναδικό στοιχείο που χρειάζεται η ομάδα – ειδικά αυτήν την στιγμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook