Μαρτσάκης: “Να φύγει γρήγορα το 2015…”

Ο Στέφανος Μαρτσάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το “καταραμένο” 2015, για την επιστροφή του στα γκολ αλλά και για το πως αντιλαμβάνονται όλοι την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

“Από εδώ και πέρα έχουμε στόχο να κάνουμε το απόλυτο. Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και δεν υπάρχει μέσα μας το περιθώριο της γκέλας και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο” ήταν το πρώτο σχόλιο του Χανιώτη μεσοεπιθετικού δίνοντας το σύνθημα αντεπίθεσης για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Μαρτσάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τις ατυχίες που είχε μέσα στο 2015: “Ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά, ποδοσφαιρικά, τόσο τον Γενάρη με το να μην βγουν τα δελτία όσο και τώρα που λόγω του τραυματισμού μου πέρασα δύσκολους τέσσερις μήνες. Ευτυχώς, τώρα δείχνουν να αλλάζουν τα πράγματα και εύχομαι το 2016 να είναι πιο γούρικο”.

Για την ψυχολογική τόνωση που του δίνουν τα γκολ: “Αυτή η εβδομάδα ήταν καθοριστική. Τόσο στο παιχνίδι του Κυπέλλου, όσο και χθες τα γκολ “που πέτυχα με βοήθησαν ψυχολογικά και μπορώ να δω καλύτερα την συνέχεια της χρονιάς”.

Για τον εαυτό του: “Ότι και αν έγινε, εγώ δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω στις ικανότητες μου. Η επιμονή κάποιων ανθρώπων με κράτησε στην ομάδα και έχω σκοπό να τους δικαιώσω όπως τον κύριο Στεφανουδάκη που με βοήθησε πάρα πολύ”.

Για το πως επηρεάζει το ποδοσφαιρικό τμήμα η υπόθεση του -6: “Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα το συζητάμε αρκετά γιατί εφόσον πάρουμε πίσω τους βαθμούς τότε θα είμαστε μέσα στους στόχους. Θέλω να είμαι αισιόδοξος γιατί πάντα είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα κερδιθεί η υπόθεση με τους -6. Από εκεί και πέρα, όλοι βλέπουμε ότι η ομάδα παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο, είναι στον σωστό δρόμο και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αν πάλι είναι αρνητική, για να είμαστε ρεαλιστές η κατάσταση παραμένει δύσκολη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε μέχρι το τέλος”.

Για το πως αντιλαμβάνονται την πίεση: “Αυτήν την στιγμή η ομάδα έχει αρκετή πίεση. Το να μένεις πίσω στην βαθμολογία, σε κάνει να σκέφτεσαι πως θα παίρνουμε τα παιχνίδια σε κάθε αγώνα που δίνουμε. Και για να μην κρυβόμαστε, υπάρχει η πίεση από τον κόσμο που κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο μας. Αν και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο κόσμος εμψύχωσε την ομάδα και τον θέλουμε δίπλα μας για να μας στηρίξει. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο ότι έχουν συνηθίσει αλλιώς τον ΟΦΗ, κανένας δεν ανέχεται να χάνει η ομάδα από αυτές τις ομάδες όμως όλοι μας χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου”.

Για το αν νιώθει ότι είναι αντίδραση από την πλευρά του: “Δεν μπορώ να πω ότι είναι αντίδραση από την πλευρά μου. Περίμενα αρκετό καιρό για να εκμεταλλευτώ κάποια ευκαιρία. Περίμενα να είμαι έτοιμος ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξω. Ελπίζω να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα ώστε να πάει καλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook