Αποκλειστικό: Πρόταση ΟΦΗ σε Μητρόπουλο!

Ψηλά βάζει τον πήχη η διοίκηση του ΟΦΗ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule έχει καταθέσει πρόταση στον αρχηγό του Πανιωνίου. Οι σχέσεις με τον Βλαστό και η… προφητική του απάντηση για τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 25χρονο κεντρικό μέσο που την προηγούμενη σαιζόν έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Πανιωνίου ωστόσο φέτος έχει μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη. Στον ΟΦΗ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Παύλο Μητρόπουλο που εφόσον μείνει ελεύθερος από τους Νεοσμυρνιώτες τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την μεταγραφή του.

Η σχέση με τον Γιώργο Βλαστό

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Gentikoule, ο Παύλος Μητρόπουλος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ Γιώργο Βλαστό όταν εκείνος τον είχε ποδοσφαιριστή στον Παναιγιάλειο πριν από μερικά χρόνια. Ο Γιώργος Βλαστός εκτιμά απεριόριστα τον Μητρόπουλο τόσο ως χαρακτήρα, όσο ως ποδοσφαιριστή (η αξία του δεν αμφισβητείται) και μετά από συνεννόηση με το Νίκο Γκουλή βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του.

Στον Μητρόπουλο έχει κατατεθεί μια πολύ καλή πρόταση από την πλευρά του ΟΦΗ που δείχνει ότι θα κινηθεί σε υψηλά στάνταρ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αναμφίβολα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

«Στάζει μέλι» για τον ΟΦΗ

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος τρέφει ένα πολύ μεγάλο σεβασμό για τον ΟΦΗ ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στην ομάδα πριν από 3 χρόνια ωστόσο εκείνος κατέληξε τότε στην ΑΕΚ. Ο ίδιος πάντως έχει τον ΟΦΗ μέσα στην καρδιά του και μάλιστα σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο contra πριν από μερικούς μήνες είχε πει πως «αν με ρωτάς προσωπικά, οι δύο μεγαλύτερες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τους παραδοσιακά μεγάλους συλλόγους, είναι ο Πανιώνιος και ο ΟΦΗ. Ομάδες με ιστορία και με κόσμο για τις οποίες γουστάρεις να παίζεις».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook