Αρχίζει και γίνεται ΟΦΗ!

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από του Ζωγράφου κερδίζοντας Ηλυσιακό και Δρούζα και με την… επιστροφή των “κλεμμένων βαθμών” γίνεται ξανά φαβορί!

Άπαντες στον ΟΦΗ γνώριζαν ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό και τελικά το έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 τον Ηλυσιακό με γκολ του Ζντράβκο Πόποβιτς και αναμένοντας τα ευχάριστα από την ΕΠΟ τότε θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την άνοδο – στόχος που φαινόταν πολύ μακρινός πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκουλή ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, αντιμετωπίζοντας μάλιστα μια προκλητική διαιτησία. Ο Δρούζας δεν άφησε τον Ηλυσιακό με 10 παίκτες από το 22′ όταν ο Κουρεπίνης έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και αντί να τον αποβάλει, του έδειξε την κίτρινη κάρτα ενώ χαρίστηκε για δεύτερη φορά στους γηπεδούχους μετά από ένα εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Τζέκο.

Έστω και έτσι, ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Βλάχο να είναι θεατής του και να μην απειλείται σε καμία περίπτωση του παιχνιδιού. Ο ΟΦΗ απείλησε με τον Περογαμβράκη στο πρώτο 20λεπτο όταν ο κεραυνός που επιχείρησε τράνταξε το δοκάρι του Κουρεπίνη ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο τελευταίος τον σταμάτησε ξανά διατηρώντας το 0-0. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πόποβιτς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Ηλυσιακού κάνοντας το 0-1. Στην συνέχεια του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους

Mπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook