ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάει για Ντακόλ ο ΟΦΗ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule, o ΟΦΗ πάει για την υπέρβαση με τον Αλεσάντρο Ντακόλ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και αναμένονται εξελίξεις.

Ο 29χρονος επιθετικός (18/7/1986) αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας με την Χάμιλτον. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά και ακριβή ωστόσο στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να κάνουν την υπέρβαση στην μεταγραφική περίοδο και αυτό φάνηκε και στην περίπτωση του Μητρόπουλου – άσχετα με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ που έκανε θραύση σε Γ Εθνική και Football League αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της στον δρόμο για την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ. Στον Βραζιλιάνο φορ έχει κατατεθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση προκειμένου να αφήσει την παγωμένη Σκωτία για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ ενώ λέγεται πως εφόσον γίνει πράξη τότε ο σύλλογος θα έχει κάνει μεγάλη οικονομική υπέρβαση.

Στον ΟΦΗ περιμένουν εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα και μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι στον Ντακόλ έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και συμπατριώτες του που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Πάντως, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ντακόλ, ήδη στον ΟΦΗ έχουν έτοιμο εναλλακτικό πλάνο προκειμένου να μην χαθεί χρόνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook