Δύο υποψήφιοι στο κάδρο του ΟΦΗ

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το τελευταίο 24ωρο, Γιάσμινγκο Βέλιτς και Θανάσης Κολιτσιδάκης είναι τα δύο βασικά ονόματα που απασχολούν την Διοικούσα.

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συνεχίζουν την προπονητική τους καριέρα και αυτήν την στιγμή “προβάλλονται” ως βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν το Νίκο Γκουλή στον πάγκο της ομάδας.

Το όνομα του Θανάση Κολιτσιδάκη είχε παίξει δύο φορές κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη φορά ήταν όταν απολύθηκε ο Μουράτ Σεροπιάν ωστόσο τότε η Διοικούσα προχώρησε στην πρόσληψη του Νίκου Γκουλή και η δεύτερη ήταν μετά την ήττα από την Τριγλία Ραφήνας όταν τότε δεν υπήρξε η αλλαγή προπονητή. Είναι ένα πρόσωπο που έχει “στηρίγματα” εντός ΟΦΗ και για τον οποίο υπάρχει θετική άποψη.

Όσον αφορά τον Γιάσμινγκο Βέλιτς, ο Βόσνιος τεχνικός πρόλαβε να δείξει δείγματα γραφής της δουλειάς του στον Εργοτέλη από τον οποίο αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο συμπολίτης. Για τον Βέλιτς, υπάρχει θετικό κλίμα στον ΟΦΗ καθώς όπως τονίζεται “πρόκειται για έναν προπονητή με προοπτικές, σωστές επιλογές ποδοσφαιριστών που φάνηκε η δουλειά του στον Εργοτέλη”.

Το ενδεχόμενο παραμονής του Γιώργου Βλαστού φαίνεται πως απομακρύνεται αρκετά, παρά την αναφορά στην ανακοίνωση περί “παραμονής μέχρι νεότερας”, και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook