Από την ΕΠΟ περιμένει τα καλά μαντάτα…

Το βλέμμα προς… Πάρκο Γουδή μεριά έχουν άπαντες στον ΟΦΗ αφού αναμένεται εντός της ημέρας το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο να εκδώσει την απόφαση για τους μείον έξι βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα σήμερα στην ΕΠΟ όπου το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδώσει την απόφαση για τους μείον έξι βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον ΟΦΗ με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ.

Στην Κρητική ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για την τελική απόφαση που αν είναι θετική θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για την τελική μεγάλη αντεπίθεσή του. Η τελεσίδικη απόφαση αναμένεται μετά τις 16.00 το μεσημέρι όπου ξεκινάει η συνεδρίαση.

Και όλα αυτά εν μέσω μεταγραφικής περιόδου όπου περιμένουν εξελίξεις αλλά και λίγες μέρες πριν το σπουδαίο ματς με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Σήμερα εξάλλου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Γιάννης Γκούμας, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στο παιχνίδι με τους Τράχωνες Αλίμου.

Σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ υπάρχουν φόβοι και για θλάση, αλλά αυτό θα φανεί απο τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Εντωμεταξύ, την πρώτη του προπόνηση με την Κρητική ομάδα έκανε τη Δευτέρα (11/1) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ερικ Γουόρντεν. Ο Γκανέζος επιθετικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ θα κάνει ατομικό πρόγραμμα και σήμερα που η ομάδα έχει ρεπό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook