Πίστη για την άνοδο από το Νιόπλια: “Αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν”

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Νιόπλιας έθεσε τα… αυτονόητα και έστειλε το σύνθημα αντεπίθεσης.

Στα χέρια του Νίκου Νιόπλια ανατίθεται και επίσημα το τιμόνι του ΟΦΗ και η εν λευκώ καθοδήγηση της ομάδας, απο την Διοικούσα Επιτροπή, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.
Ο 51χρονος προπονητής που είχε συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, απο την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε και τυπικά τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και απο την Πέμπτη (28/1) μπαίνει μπροστά στην μάχη, που θα δώσει ο ΟΦΗ για να πετύχει το στόχο και να ξεφύγει απο την Γ Εθνική.
Ο Νίκος Νιόπλιας την Δευτέρα το βράδυ (25/1), παρέστη στη συνεδρίαση της Διοικουσας Επιτροπής του ΟΦΗ και ανέλυσε το πλάνο του για την κρητική ομάδα, σε αγωνιστικά, οργανωτικά και μεταγραφικά ζητήματα, στα οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων.

«Είσαι το αφεντικό…»

«Πάρε το κουμάντο στην ομάδα και είσαι αφεντικό στον τομέα σου. Εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία» ήταν τα λόγια των μελών της της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ στο Νίκο Νιόπλια.
«Ο στόχος μας είναι η άνοδος στην παρακάτω κατηγορία και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν τα περιθώρια για αυτό και προχωράμε στην κίνηση αυτή να συνεργαστούμε μαζί σου, γιατί πιστεύουμε σε εσένα και θεωρούμε ότι μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα μας, να καλύψει τις αδυναμίες που έχει δείξει και να τα καταφέρει. Οραμα μας είναι να δούμε σε μερικά χρόνια ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Μπήκαμε στον ΟΦΗ για να βοηθήσουμε την ομάδα του τόπου μας, να δεί καλύτερες μέρες. Το κάνουμε αυτό ως επιχειρηματίες που ζούμε απο την τοπική κοινωνία και θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτήν και μέσα μέσα απο την ενασχόληση μας με τον ΟΦΗ. Πιστεύουμε ότι και εσύ θέλεις το ίδιο. Να ξαναδούμε όλοι τον ΟΦΗ μας εκεί που αξίζει» είπαν στο Νιόπλια οι 9 επιχειρηματίες που έχoυν μπεί μπροστά στον ΟΦΗ.

«Αν δεν το πίστευα, δεν θα ερχόμουν»

Ο Νίκος Νιόπλιας με τη σειρά του, ανέφερε πως «έχω μιλήσει απο την προηγούμενη εβδομάδα με ανθρώπους της ομάδας και τα έχουμε πεί. Ηθελα νας σας γνωρίσω όλους απο κοντά και να σας αναλύσω το πλάνο μου και τις σκέψεις μου για την ομάδα. Αλλά να ακούσω και τις δικές σας απόψεις. Οπως και εσείς μπήκατε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, έτσι και εγώ έρχομαι να βοηθήσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε, δεν θα ερχόμουν. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα».

Βοηθός ο Θανάσης Κολιτσιδάκης

Μετά απο αίτημα του Νίκου Νιόπλια, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα είναι βοηθός του στον ΟΦΗ. Με τον Θανάση Κολιτσιδάκη, ο Νίκος Νιόπλιας είχε συνεργαστεί στον Ατρόμητο, στην Σούπερ Λίγκ. Παράλληλα ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, έχει την εμπειρία της κατηγορίας.
Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, παραμένει ως είχε.

*Στο παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΗ με το Ρούβα την προσεχή Τετάρτη στη Γέργερη, στον πάγκο θα καθίσει ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος απο την Πέμπτη επιστρέφει στο πόστo του τεχνικού διευθυντή.
Ο Νίκος Νιόπλιας θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τον ΟΦΗ την προεσεχή Πέμπτη το πρωί (11 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook