Να κάνει το αυτονόητο…

Ματς για το Κύπελλο ΕΠΣΗ περιλαμβάνει σήμερα (14.30/ Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr) το μενού για τον ΟΦΗ κόντρα στον Ρούβα σε ένα ματς που θα συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε την περασμένη Τετάρτη (10′ με σκορ 1-0 υπέρ της ομάδας της Γέργερης).

Να κάνει το αυτονόητο και να πάρει την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου ΕΠΣΗ καλείται σήμερα (14.30/ Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr) ο ΟΦΗ κόντρα στον Ρούβα σε ένα ματς που θα συνεχιστεί από το 10′ όπου διακόπηκε την περασμένη Τετάρτη λόγω ομίχλης με το σκορ 1-0 υπέρ της ομάδας της Γέργερης.

Στον πάγκο θα καθίσει για τελευταία φορά ως τεχνικός ο Γιώργος Βλαστός ενώ ο ΟΦΗ θα παίξει χωρίς τους Πιθαρούλη, Φαμπίνιο και Γκούμα.

Το σημερινό ραντεβού έχει δοθεί σε όλους τους παίκτες του ΟΦΗ, στις 11 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι. Απο το αθλητικό κέντρο, η αποστολή θα αναχωρήσει με το πούλμαν της ομάδας για τη Γέργερη.

Από αύριο οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες του Νίοπλια που θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με το Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook