Πατηνιώτης: “Πάθος και θέληση και δεν φοβόμαστε κανέναν”

Ο Θανάσης Πατηνιώτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για την πίστη που υπάρχει για την μεγάλη ανατροπή.

“Πρέπει όλοι να δουλέψουμε ώστε να παρουσιαζόμαστε 100% έτοιμοι και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν θέλω να πω καμία δικαιολογία και δεν πρέπει να έχουμε απώλειες βαθμών και εκτός έδρας γιατί χωρίς αυτά δεν θα πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι” είπε αρχικά ο Θανάσης Πατηνιώτης που δείχνει μεταμορφωμένος, ως προς το καλύτερο, το τελευταίο δίμηνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Πατηνιώτης στον Athletic Radio 104,2

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: “Έχουμε ρόστερ που οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν μάθει αυτήν την κατηγορία, επειδή έχω αγωνιστεί ξανά σε αυτήν οι ομάδες παίζουν ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, βάζουν δύναμη και είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να δείχνουμε το ίδιο πρόσωπο που δείχνουμε εντός, να το δείχνουμε και εκτός. Οπωσδήποτε πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι”.

Για την πίστη για την ανατροπή: “Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πιστεύουμε στην ανατροπή των δεδομένων. Πρέπει να το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευτάιου αγώνα. Το πιστεύουμε, ήμασταν και άτυχοι στο παιχνίδι με τον Φωστήρα όπου έπρεπε να έχουμε πάρει κάτι από αυτό. Όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε να το πιστεύουμε”.

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια: “Είναι ένας μεγάλος γνώστης του ποδοσφαίρου, έχουμε και ποδοσφαιριστές με εμπειρία που μας τραβάνε και εμάς ώστε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι τιμή, όχι μόνο για εμένα αλλά και για τους μικρότερους ποδοσφαιριστές να δουλεύουμε με αυτόν τον άνθρωπο”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ από εδώ και στο εξής: “Όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πρέπει να δείχνουμε πάθος και θέληση. Αυτά τα στοιχεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα έρθουν στην πορεία. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει να είμαστε μπορούμε να τα κάνουμε εύκολα. Δεν κοιτάζουμε κανέναν γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και αν κάνουμε αυτά που πρέπει τότε αρκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην άνοδο”.

Για τον εαυτό του: “Μου βγαίνουν τα παιχνίδια σε αυτήν την θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα παίρνει τους βαθμούς. Αν εγώ ήμουν καλός και η ομάδα δεν κέρδιζε, τι να έκανα τις καλές εμφανίσεις; Ο στόχος μου είναι να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα και να επωφεληθεί εκείνη. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κλίμα της ομάδας και ας γίνει αυτό που πρέπει να γίνει και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία”.

Για το μήνυμα που στέλνει προς τον κόσμο του ΟΦΗ: “Θέλουμε τον κόσμο να συνεχίσει να μας στηρίζει και στο τέλος θα δει ότι θα ανταμειφθεί. Απλά, να έρχεται στο γήπεδο να μας στηρίζει. Εντός και εκτός. Να είναι πάντα δίπλα μας και εμείς θα τον δικαιώσουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook