«Εγώ ήρθα στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ»!

Ο Άγγελος Χαντί υπέγραψε και έβαλε ψηλά τον πήχη από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στο «Γεντί Κουλέ». «Ήρθα για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ γιατί σύντομα θα βρεθούμε εκεί» τόνισε μεταξύ άλλων ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Το Σάββατο (30/1) βρέθηκε στα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο ΘεόδωροςΒαρδινογιάννης και υπέγραψε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ. «Ο ΟΦΗ είναι περαστικός απο την Γ Εθνική. Είναι κρίμα να αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία» ανέφερε ο Χαντί και συνέχισε για την επιλογή του να αγωνιστεί στον ΟΦΗ. «Δεν το θεωρώ πισογύρισμα για μένα. Αντίθετα είναι για μένα μια μεγάλη ευκαιρία, γιατί θα αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Ηρθα για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, γιατί πιστεύω ότι πολύ σύντομα εκεί θα βρεθεί ξανά ο ΟΦΗ». Για τις πρώτες του εντυπώσεις απο τον ΟΦΗ ο Χαντί ανέφερε πως «η ομάδα έχει ποιότητα και πάμε όλοι δυνατά για μια νέα αρχή. Το προπονητικό τι που υπάρχει στην ομάδα και οι μεταγραφές που γίνονται δείχνουν ποιός είναι ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας»τόνισε ο Αγγελος Χαντί. 

Ο Χαντί έχει δικαίωμα συμμετοχής στον ΟΦΗ απο το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕ Ηράκλειο στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook