Πρόβα πρωταθλήματος με Χαντί, Καλέ και Γουόρντεν

Με το Νίκο Νιόπλια να χρησιμοποιεί δυο ενδεκάδες ο ΟΦΗ κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ και στο πρώτο ημίχρονο να προβάρει σχήμα πρωταθλήματος.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινήθηκε ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου με το Νιόπλια να χρησιμοποιεί στην βασική ενδεκάδα τους Καλέ, Χαντί, Γουόρντεν που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με Ηράκλειο και Κηφισιά.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν και αυτό που κρατούν στον ΟΦΗ με τον Βραζιλιάνο και τον Χαντί να δείχνουν ότι κάνουν την διαφορά ενώ ο Γουόρντεν πέτυχε ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νιοπλιας άλλαξε όλους τους παίκτες με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει και τελικά τον Κοιλιάρα να δίνει τι νίκη.

To live του αγώνα

Μέσα στην 11αδα μπαίνουν Καλέ,Γουόρντεν, Χαντί 

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Φαζός, Κώτσιος, Κιάσσος, Καλέ, Χαντί, Φραγκουλάκης, Γουόρντεν, Πόποβιτς, Πατηνιώτης.

Ξεκίνησε το φιλικό

Γκολ για τον ΟΦΗ! Κάθετη πάσα του Χαντί για τον Γουόρντεν και ο Γκανέζος φορ με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ κάνει το 1-0 για τον ΟΦΗ

15′ Δυνατό σουτ του Καλέ η μπάλα έφυγε αουτ

18′ Διαγώνιο σουτ του Καλέ έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

Ωραία ημέρα για μπάλα στο ΒΑΚ!

32′ Ακόμα μια καλή φάση για τον ΟΦΗ με τον Καλέ να κλέβει την μπάλα έκανε το γύρισμα για τον Γουόρντεν με το πλασέ του να φεύγει μόλις αουτ

34′ Εντυπωσιακή ενέργεια του Καλέ, απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Χειροκροτήθηκε ο Βραζιλιάνος που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.

40′ Φάουλ Κιάσσου μόλις αουτ η μπάλα

45′ Ωραίος συνδυασμός Καλέ – Κιάσσου ο τελευταίος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει αουτ

Τέλος ημιχρόνου 

Άλλαξε σχεδόν όλη την 11αδα του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας

Η 11αδα του ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Κουσίδης, Τουγλής, Ραπτάκης, Πίτσος, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Σαχινίδης, Σακλαμάκης, Μαρτσάκης. 

Χωρίς φάσεις κυλάει το δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας και να επιτίθεται κυρίως από τα άκρα

Δυνατό σουτ του Κοιλιάρα η μπάλα πέρασε μόλις αουτ

4-3-3 στο δεύτερο ημίχρονο με Μαρτσάκης και Κοιλιάρα να παίζουν στα άκρα και τον Σαχινίδη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης ενώ οι Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας αποτελούν την τριάδα στην μεσαία γραμμή.

Γκολ για τον ΠΑΟΚ που ισοφαρίζει στο 75′ με κεφάλια στην κόντρα επίθεση με τον Παπουτσιδάκη.

2-1 για τον ΟΦΗ. Ο Σαχινίδης έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, η μπάλα πήγαινε μέσα και ο Κοιλιάρας απλά την έσπρωξε προς τα δίχτυα.

Τέλος παιχνιδιού 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook