Ανακατεύει την τράπουλα ο Νιόπλιας

Ο ΟΦΗ κορυφώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Κηφισιά και ο Nίκος Νιόπλιας έχει την ευχέρεια και τις επιλογές προχωρώντας σε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Με τον Έλτον Καλέ να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα την Πέμπτη και τον Φραγκουλάκη να μένει εκτός για προληπτικούς λόγους λόγω μιας ίωσης που έχει προσβληθεί, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά.

Όπως έχει φανεί από τις προπονήσεις, ο Νίκος Νιόπλιας ανακατεύει την τράπουλα εν όψει του αγώνα με την Κηφισιά αφού το γεγονός ότι έχει στην διάθεση του όλο το διαθέσιμο ρόστερ, πέραν των γνωστών τραυματιών, τον κάνει να σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε διάταξη και παίκτες. Άλλωστε είναι αλήθεια ότι στον ΟΦΗ έχουν προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζοντας ότι από το Ζηρίνειο περνάει ο τίτλος. Κατά συνέπεια, η προσοχή είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ωστόσο αυτό που λέγεται στο «Βαρδινογιάννειο» είναι ότι όλα εξαρτώνται από το τι θα κάνουν και πως θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook