Ο Κώστας Κιάσσος στον Athletic Radio 104,2

Ο Κώστας Κιάσσος περνάει δεύτερη νεότητα στην τρίτη του θητεία στον ΟΦΗ και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” τόνισε ότι “πάνω από όλα κοιτάζουμε τον ΟΦΗ και πως θα κάνουμε το 12Χ12.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κιάσσος στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με το Νίκο Μαρκάκη

Για τη νίκη επί της Κηφισιάς: “Αυτήν την στιγμή υπάρχει μεγάλη πολυτέλεια στο ρόστερ του ΟΦΗ ώστε να μπορεί να συνδυάζει το καλό ποδόσφαιρο με τα θετικά αποτελέσματα. Ήρθαν αρκετά παιδιά με μεγάλη ποιότητα και αυτό το γεγονός δίνει μεγάλη πολυτέλεια στον προπονητή ώστε εκείνος να λειτουργεί όπως θέλει και όπως αρμόζει στον ΟΦΗ. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που είχαμε την Κυριακή, είδαμε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, είχαμε ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και μας βγήκε στον μέγιστο βαθμό παρ όλο που το σκορ ήταν 0-3, ήταν μια εύκολη νίκη. Έπαιξε μεγάλη σημασία ότι πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και μετά δεν δώσαμε στον αντίπαλο το περιθώριο να αντιδράσει”.

Για το αν ήταν η πιο σημαντική: “Όχι δεν ήταν αλλά δεν θέλω να γυρίσω και πίσω τον χρόνο. Αν μιλάμε για μια σημαντική νίκη από την πλευρά ότι η ομάδα έμεινε πίσω και τρέχουμε, μπορέι να θεωρηθεί σημαντική. Όμως το να κερδίσει ο ΟΦΗ την Κηφισιά, αυτό είναι κάτι που δεν την κάνει σημαντική”.

Για την παρουσία του ΟΦΗ με το Νίκο Νιόπλια στον πάγκο: “Εμείς σαν ομάδα δεν έχουμε την πολυτέλεια για να δίνουμε στον αντίπαλο το περιθώριο να ελπίζει και να πιστέυει ότι μπορέι να πάρει κάτι. Είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς, η ομάδα δουλεύει σε πολύ διαφορετικό επίπεδο. Όλα έχουν αλλάξει από την παρουσία του προπονητή και για αυτόν τον λόγο η ομάδα παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο. Όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα και δεν γίνεται να εφησυχαστούμε με δύο – τρεις καλές εμφανίσεις. Έτσι πρέπει να είμαστε και στα δώδεκα παιχνίδια για να πούμε ότι έχουμε πετύχει κάτι”.

Για το ότι δεν μειώθηκε η διαφορά από την κορυφή: “Πρώτα πρέπει να κοιτάζουμε εμάς. Εγώ πιστεύω ότι αν πάρουμε όλα τα παιχνίδια τότε θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε την δική μας ομάδα και κανέναν άλλο. Αν ο αντίπαλος κάνει 11 νίκες τότε καλώς να τις κάνει. Θα είναι άξιος για να βγει. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι 12 νίκες. Ξέρουμε όλοι τι γίνεται και δεν υπάρχει ούτε ένας μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα τι πρέπει να γίνει”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: “Επειδή στα υποτιθέμενα δύσκολα παιχνίδια πάμε πιο προετοιμασμένοι, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι σε παιχνίδια που θεωρούνται πιο βατά. Σε αυτά τα παιχνίδια πας υποψιασμένα αλλά στα υπόλοιπα πρέπει να είσαι ακόμα πιο προετοιμασμένος και σκοπό έχουμε να είμαστε πιο έτοιμοι στα πρώτα 30 – 35 λεπτά”.

Για το αν μπορεί να ανατρέψει την διαφορά ο ΟΦΗ: “Σαν ΟΦΗ θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και το πιστεύω 100%. Όμως δεν εξαρτάται μόνο από τον ΟΦΗ. Και εύχομαι στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς να μιλάμε πολύ διαφορετικά. Όμως επειδή από την φύση μου, ακόμα και αν είμαστε 15 βαθμούς να ήμασταν μπροστά, θα έλεγα τα ίδια πράγματα γιατί είμαι πάντα συγκρατημένος. Όμως το πιστεύω 100% μπορεί και παραπάνω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε ως ομάδα, θα το κάνουμε”.

Για την δική του παρουσία: “Όλα ξεκινούν από αυτό που κάνεις, που όταν το κάνεις το αγαπάς πολύ. Μέχρι και την τελευταία ημέρα που παίζεις πρέπει να βάζεις στόχους. Εγώ θέλω να πετυχαίνω στόχους και νέα πράγματα. Φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η ομάδα που μου βγάζει τρομερή ενέργεια και φοβερή δίψα. Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, παίζουν σημαντικό ρόλο πράγματα που βρίσκονται γύρω από την προσωπική μου ζωή ενώ ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχουν οι συμπαίκτες μου. Όχι δεν έχω σκεφτεί να σταματήσω το καλοκαίρι γιατί έχει περάσει από το μυαλό μου να παίξω ακόμα μια χρονιά με τον ΟΦΗ στην Β Εθνική. Όμως, αυτή η ομάδα μου δίνει μεγάλη ένταση και τρομερή διάθεση και θα ήθελα να παίξω ακόμα έναν χρόνο στην μεγαλύτερη κατηγορία, εφόσον όλα πάνε καλά”.

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: “Έλειψε από το γήπεδο τον τελευταίο καιρό και έφτασε η ώρα να συσπειρωθεί και να επιστρέψει. Εμείς παίρνουμε μεγάλη δύναμη από τον κόσμο και τον έχουμε μεγάλη ανάγκη ώστε να τον δούμε ξανά στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω τον κόσμο όπως τον είχα ζήσει σε παιχνίδια όπως με την Ατλέτικο αλλά αν γυρίσω λίγο τον χρόνο θα ήθελα να τον δω να είναι και πάλι 6.000 και 7.000 στο γήπεδο. Αυτό αν το ζήσω θα είναι ένα όνειρο για εμένα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook