“Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τον ΟΦΗ”

Ο Μάνος Φαζός μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μάχη που δίνει ο ΟΦΗ και τόνισε ότι στην ομάδα είναι συγκεντρωμένοι μόνο για την επίτευξη του απόλυτου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Φαζός στον Athletic Radio 104,2

Για τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες: “Πλέον έχουμε δεθεί όλοι ως ομάδα και το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ότι έχουμε αλλάξει ως σύνολο. Όλοι πιστεύαμε ότι η χρονιά θα κυλήσει πιο ομαλά. Είχαμε κακά αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς, δεν προλάβαμε να δεθούμε ως ομάδας και βρεθήκαμε τώρα να κυνηγάμε τον Φωστήρα”.

Για τη νοοτροπία που πέρασε ο Νίκος Νιόπλιας: “Μας βοήθησε πολύ ο προπονητής. Μας έδειξε εμπιστοσύνη και μας πέρασε τη δική του νοοτροπία ώστε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Από εδώ και πέρα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό γιατί θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Κάθε παιχνίδι είναι πολύτιμο όπως και οι τρεις βαθμοί”.

Για τα λάθη που έγιναν στην αρχή της χρονιάς: “Σίγουρα δεν πήγαν καλά κάποια πράγματα. Ξεκινήσαμε με δύο κακά αποτελέσματα, προσπαθήσαμε να αντιστρέψουμε τα πράγματα και νομίζω ότι τον τελευταίο μήνα έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα, κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο”.

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια: “Από την πρώτη ημέρα που ήρθε, μας πέρασε την δική του νοοτροπία. Ήμασταν διαφορετικοί στις προπονήσεις και μέσα στον αγώνα μας βγήκαν όλα αυτά. Είναι πολύ σημαντικό που δουλεύουμε με αυτόν τον άνθρωπο, είναι πολύ άξιος προπονητής και μας περνάει όλα όσα θέλει”.

Για το υπόλοιπο μέρος του πρωταθλήματος: “Ο μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε το απόλυτο και όπως φαίνεται τον τελευταίο μήνα είναι μέσα στην δυναμική του ΟΦΗ και όλων των ποδοσφαιριστών”.

Για το γεγονός ότι παίζει δίπλα στον Ηλία Κώτσιο: “Είναι πολύ θετικό να δουλεύω μαζί με έναν εξαιρετικό παίκτη όπως είναι ο Ηλίας. Με βοηθάει πάρα πολύ στις προπονήσεις, μου μιλάει και με κάνει καλύτερο δουλεύοντας μαζί μου τόσο στην τακτική όσο και στους άλλους τομείς”.

Για την παρουσία των Κώτσιου, Κιάσσου, Πίτσου: “Η εμπειρία τους μας ανεβάζει την ψυχολογία, μας βοηθάει μέσα στο γήπεδο και όλους εμάς τους νεότερους είναι η δική τους παρουσία που μας κάνει καλύτερους”.

Για το αν το “κλειδί” είναι το απόλυτο νικών: “Από εδώ και πέρα θα κοιτάζουμε σαν τελικό το κάθε παιχνίδι. Πρέπει και κοιτάζουμε μόνο τον ΟΦΗ και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα επειδή έχουμε κάνει τέσσερις συνεχόμενες νίκες αλλά πρέπει να δουλεύουμε ακόμα περισσότερο”.

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ: “Ο πρώτος μου στόχος είναι να παραμείνω στην ομάδα. Τόσα χρόνια που έχω βρεθεί στον ΟΦΗ δεν ξεχνιούνται εύκολα και το όνειρο μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Η απόφαση μου να παραμείνω με δικαιώνει απόλυτα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΟΦΗ και πιστεύω ότι η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook