Για το 6Χ6 με τον 12ο παίκτη στις εξέδρες!

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί σήμερα τον Ιαλυσό (LIVE 15.00 Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης που θα τον διατηρήσει μια… ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το τρένο του ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει την διαδρομή του χωρίς να κάνει στάσεις και σήμερα το μεσημέρι θέλει να περάσει… πάνω από τον Ιαλυσό και δίχως να σταματήσει στους Ροδίτες που βρίσκονται στο Ηράκλειο από χθες το απόγευμα. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν αποκλείεται να ανακατέψει την τράπουλα εν όψει της σημερινής αναμέτρησης όμως η πραγματικότητα είναι ότι πλέον ο ΟΦΗ έχει αλλάξει επίπεδο και όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών του. Το ζητούμενο και το κλειδί της σημερινής αναμέτρησης είναι το πρώτο 30λεπτο. Στον ΟΦΗ θέλουν να “τελειώσουν” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο προκειμένου οι Ροδίτες να βρουν την ευκαιρία να “ταμπουρωθούν” στην άμυνα τους και να δημιουργήσουν άγχος και πίεση στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια.

Το “Γεντί Κουλέ” αναμένεται να έχει πάρα πολύ κόσμο που θα αποτελέσει δυνατά και… “φωναχτά” τον 12ο παίκτη του ΟΦΗ σπρώχνοντας τον προς την έκτη συνεχόμενη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook