Στην αποστολή και ο Φαμπίνιο

Ο Νίκος Νιόπλιας έκρινε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ μετά απο 3.5 περίπου μήνες αποχής.

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (19/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (20/3) με τον Αστέρα Βάρης, για την 23η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Κοιλιάρας που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο τιμωρημένος Ραπτάκης, έμειναν εκτός αποστολής. Το ίδιο και οι Μαρτσάκης, Πατινιώτης, Γκούμας, Κασμερίδης, Τουγλής, Σαχλαμάκης, Γιαννόπουλος.

Στην αποστολή μετέχει μετά απο 3.5 περίπου μήνες αποχής ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο, ο οποίος έχει να αγωνιστεί απο το παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Τριγλία Ραφήνας (ήττα του ΟΦΗ με 2-1) στις 6/12/2015.

Ο Φαμπίνιο εδώ και τρείς περιπου εβδομάδες ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και ο Νίκος Νιόπλιας έκρινε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ σε αυτό το παιχνίδι.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης, όπου στόχος του ΟΦΗ είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, για να μείνει σε τροχιά ανόδου, είναι οι:

Δερμιτζάκης, Bλάχος, Κώτσιος, Κιάσσος, Φαζός, Νάστος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Καλέ, Γουόρντεν, Σαχινίδης, Μπολάκης, Χαντί, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Πίτσος, Φαμπίνιο.

Η αποστολή του ΟΦΗ ταξίδεψε το Σάββατο αεροπορικώς για την Αθήνα και το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στον Αλιμο.

Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, την Κυριακή το βράδυ -και πάλι αεροπορικώς-μετά την αναμέτρηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook