«Φρέσκος» και με μεγάλη πίστη για ακόμα μια νίκη

Ο ΟΦΗ ολοκηρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ερμή και ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να «φρεσκάρει» τους παίκτες του.

Κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών ο ΟΦΗ δίνει αύριο το τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα και όπως είναι φυσιολογικό, στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του προκειμένου να έχει φρέσκα πόδια μέσα στο γήπεδο. Ήδη, ο Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μπουρσέλη, Πίτσο που αποχώρησαν τραυματίες από την μάχη της Επισκοπής καθώς και τους Κοιλιάρα, Ραπτάκη με τον τελευταίο να εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σκοπός του Νίκου Νιόπλια είναι να επαναφέρει στην βασική ενδεκάδα τον Καλέ που κόντρα στην Επισκοπή έκανε εξαιρετικό παιχνίδι δείχνοντας φανερά την ποιότητα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής ενώ εξαιρετικό παιχνίδι έκανε και ο Σαχινίδης που κράτησε μπάλες, έδωσε μάχες με τους αμυντικούς των Ρεθυμνιώτων δικαιώνοντας τον προπονητή του που του έδωσε φανέλα βασικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook