Δεν μένει στις δάφνες των συνεχόμενων νικών αλλά κοιτάζει τα επόμενα ματς….

Ο ΟΦΗ έχει “χτίσει” ένα σερί νικών και θέλει να δώσει συνέχεια και στα έξι εναπομείναντα ματς αρχής γενομένης από τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στον Πειραιά.

Ο αγώνας για να ανατρέψει το ΟΦΗ την κατάσταση και να κόψει πρώτος το νήμα συνεχίζεται και πλέον κορυφώνεται αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Η Κρητική ομάδα δεν μένει στις… δάφνες των τριών σερί νικών (επί Αστέρα Βάρης, Επισκοπής και του Ερμη Ζωνιανών) αφού δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πανηγυρία τώρα που όλα τα ματς… καίνε.

Ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να είναι ικανοποιημένος από τα συνεχόμενα τρίποντα και την εμφάνιση στο ματς της περασμένης Κυριακής ωστόσο προβληματίζεται έντονα από απανωτούς τραυματισμούς.

Το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ είναι γεμάτο, καθώς δεν προπονήθηκαν οι Περογαμβράκης, Σαχινίδης, Μπουρσέλης, Πίτσος, Κοιλιάρας όπου όλοι κάνουν θεραπεία και οι επόμενες μέρες θα δείξουν ποιοί απο αυτούς θα είναι στην διάθεση της ομάδας, με τα μηνύματα πάντως να μην είναι τόσο αισιόδοξα, για τους περισσότερους.

Σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό εκτός απο τους παίκτες που λόγω τραυματισμού κάνουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, οι οποίοι θα είναι παρόντες στο γήπεδο, με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook