Θέλει να νικήσει Ατρόμητο και… προβλήματα

Με απουσίες θα παραταχθεί στο ματς της Κυριακής η Κρητική ομάδα ωστόσο το κίνητρο νίκης είναι τόσο ισχυρό που νικάει τα… πάντα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον Κυριακάτικο αγώνα κομβικής σημασίας με τον Ατρόμητο στον Πειραιά.

Η Κρητική ομάδα θα παραταχθεί δεδομένα με απουσίες αλλά ανεξάρτητα με το ποιος θα παίξει ή όχι, το κίνητρο της νίκης είναι τόσο ισχυρό, όπως και η “δίψα” όλων να βρεθεί ο ΟΦΗ στην κορυφή, που νικάει τα… πάντα.

Το θετικό είναι οτι ο Γιάννης Κοιλιάρας ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος και δείχνει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στους κοιλιακούς και μένει να δούμε αν θα προλάβει το ματς της Κυριακής. Επίσης επιστρέφει ο  Ραπτάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών, εν αντιθέσει με τον Φραγκουλάκη που θα απουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική λόγω καρτών.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαχινίδης και Πίτσος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Περογαμβράκης και Μπουρσέλης.

Ο ΟΦΗ πάντως έχει… βάθος και δεν “λυγίζει” από το… πλούσιο ιατρικό δελτίο συνεχίζοντας την προετοιμασία του με προπόνηση που θα γίνει σήμερα (31/3) το πρωί στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook