Πέντε βήματα ακόμα…

Ο ΟΦΗ έφερε την διαφορά με τον Φωστήρα στην ελάχιστη τιμή της και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε μπαίνει με άλλον αέρα στην “μάχη” της ανόδου.

Μία ακόμα νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στον στόχου της ανόδου πέτυχε ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής (4ος όμιλος) και πλέον όλα βρίσκονται στα.. πόδια του ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Κρητική ομάδα βρίσκεται πλέον πιο κοντά απο ποτέ στον πρωτοπόρο Φωστήρα αφού τους χωρίζει πλέον μόλις ένας βαθμός, μετά την νίκη του με 1-0 επί του Ατρομήτου Πειραιά και σε συνδυασμό με την απώλεια της ομάδας του Ταύρου (0-0 με την Κηφισιά).

Πέντε αγωνιστικές μένουν ακόμα και η ομάδα του Νιόπλια είναι έτοιμη για την… ανατροπή ανόδου.

Ο ΟΦΗ είχε καλή φιλοξενία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στον Πειραιά, τόσο σε επίπεδο διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και στους φιλάθλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο των Καμινίων. Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΟΦΗ, ευχαρίστησε την διοίκηση και την ομάδα του Ατρομήτου Πειραιά, για την φιλοξενία.

Απο την διοίκηση του ΟΦΗ μάλιστα εκφράστηκε και ανακοίνωση συγχαρητηρίων και για την διαιτησία της αναμέτρησης (Ρούτσης Κορινθίας, με βοηθούς τους Πυργάκη και Μπουρτζοβίτη), η οποία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook