Για να μην γκρεμίσει οτι με κόπο έχτισε…

Ο ΟΦΗ έφερε την διαφορά με τον Φωστήρα στο ελάχιστο δυνατό σημείο και θέλει να κάνει την τελική αντεπίθεση για την ανατροπή, συνεπώς η νίκη στο ματς της Κυριακής με την Τριγλία Ραφήνας είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Ο ΟΦΗ το έφερε στα… μέτρα του αλλά θέλει ακόμα πέντε βήματα για να πανηγυρίσει την άνοδο, κάτι που με την πορεία του στον πρώτο γύρο έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολο. Πλέον καλείται να μην έχει βαθμολογικές απώλειες ώστε να μην… γκρεμίσει οτι με κόπο έχτισε τόσους μήνες.

Η διαφορά με τον Φωστήρα βρίσκεται πλέον στο ελάχιστο δυνατό σημείο και η Κρητική ομάδα θέλει να κάνει την τελική αντεπίθεσή της για την ανατροπή και να τερματίσει πρώτη. Η η νίκη στο ματς της Κυριακής με την Τριγλία Ραφήνας είναι εκ των ων ουκ άνευ και με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να έρθει.

Η προετοιμασία ξεκίνησε και τα προβλήματα ακούνε στα ονόματα… Φαζό και Μπουρσέλη, που είναι τραυματίες και έκαναν ατομικό και θεραπεία και η κατάσταση τους θα αξιολογηθεί εκ νέου την Τετάρτη (6/4) όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία του ΟΦΗ για το επόμενο παιχνίδι.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στον Πειραιά (0-1) έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Σήμερα, Τρίτη (5/4) οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook