Με τον κόσμο στο πλευρό του για να κάνει ένα ακόμα βήμα… ανατροπής

Ο ΟΦΗ θέλει την στήριξη των φιλάθλων του στο κρίσιμο ματς με την Τριγλία Ραφήνας την Κυριακή και ενώ έχουμε μπει στην πιο καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το καθοριστικό ματς με την Τριγλία Ραφήνας την προσεχή Κυριακή, όπου με την στήριξη των φιλάθλων του στοχεύει σε ένα ακόμα τρίποντο.

Μία νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της ανόδου αφού πλέον έχουμε μπει στην πιο καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία με τις τιμές να παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Στις θύρες 1-4-5 τιμώνται στα πέντε ευρώ και στις υπόλοιπες στα 10 ευρώ ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

Ο Νίκος Νιόπλιας για το Κυριακάτικο ματς έχει ένα πρόβλημα λιγότερο αφού ο Μανόλης Φαζός προπονήθηκε κανονικά δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις.

Ετσι, το μοναδικό προβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του ΟΦΗ είναι αυτό με τον Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει ατομικό και θεραπεία και θα επιχειρήσει στο τέλος της εβδομάδας, να μπεί στην προπόνηση.

Το σημερινού μενού περιλαμβάνει προπόνηση που θα γίνει το πρωί στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook